musli

Jag har blitt  lite smått besatt av musli på senaste tiden. Ganska extremt besatt =S Käkat de 3 ggr bara idag. Å än är ju inte dagen slut heller! Fynda en väska idag för enbart 74,50 kr=D jag kallas numera Josse aka fyndarN ;)Musli elelr mysli elelr ja som musli me såna där prickar på men vet inte hur man gör de =D

 

Josse å jag på balen


Kuta

Rekord på stegräknaren igår. Gick 16 000 steg! Rätt bra va? 6000 steg mer än behövligt =D Gick till tåget å hem från tåget efrtersom tåg helvetet inte kom!!! Sedan gick ja me Pernilla från stan till tannefors å tillbaka;) Å sedan kuta omkring och var Josses personliga shopper;) FAN vad duktigt jag var hitta massa snygga saker te henne ;) Sämre blev de ju till mej själv dock men jag hitta lite =D några tröjor å träningskläder och ett par najs skor om man sedan kan gå i dom är en annan femma! Vi avrunda sedan kvällen med att se Snabba Cash. En mkt bra film får iaf 4 J av 5 lätt!

Helgen blire att jobba. Roligare än så blire inte! MEn bra att jobba ska inte klaga :D

Josse på plattan coool tjej ;)

ekooo

Helloo! Vad händer? nej inte mkt va. Kom precis hem från stan där jag har träffat min jobbcoach! Mkt mkt mkt givande ;)

I helgen blire jobab jobba jobbaaaaa för hela slanten!
Först 12mannabacken sedan blire även servering på kvällen men de e najs ju =D

hungrig som fan är ja ändå år jag för 28 min sen. MASK? :O
MMMM MAT MAT MAT

Tråkig

jag tycker att min blogg ser så himla tråkig ut. Men bra på design och skit är ju de sista jag är, så jag fattar ju inte hur man gör för att ändra. Hmmmm..

KAN POSTEN KOMMA SNART ELLER?? bli förbannad!=D

WEHUU! okej alla som läser denna meningslösa blogg. Gå in på http://writteninseams.blogg.se ;) Det finns faktiskt dom som tkr om mig ;) hihi..


var bara de jag vill säga! å ja tkr om dej me Pernilla!!!! <3


ussh

Inatt vakna jag och mådde svin illa så jag fick kuta till toan att spy. Fy fan vad vidrigt det är alltså. Trodde att jag fick maginfluensa men efter en timmes illamående kunde jag somna om och har inte mått illa sen dess så antagligen var de väl nåt jag käkat =D Eller så drömde jag väl nåt å böev äcklad av de =D

Sitte här å diggar musik och har tråkigt. Finns ju typ 10000 saker man borde göra tex, kolla PH avsnitt på webben eller ligga framför tvn å käka chips eller typ beställa hem hur mkt onödigt skit som möjligt bara för att de är billigt =D Men jag är för lat för att göra något av detta så jag glor =)

 

 


BOX

Tjena mittbena alla ni där ute som läser denna blogg. Vilket jag kan tänka mig är sjukt många ;)
Iaf kom precis hem från ett hårt boxningspass. Nåja det kunde blitt hårt om de hade räckt med handskar till alla vilket de inte gjorde och jag å Thina blev utan. Så ingen Rocky idag inte. Men det får vi väl ta igen nästa vecka ;)


 


Mihiii

Förstår mig inte på något än så länge av denna blogg. Men med tiden lär jag väl görat anatar jag ;)

Josse och jag Öland sommaren 09

Tjenis!

Detta är min nya blogg. Jag blogga tidigare på blogspot.com men denna dag är en såndan tråkig och ointressant dag att man får ta och sysselsätta sig sjäv ;) Så jag bestämde mig för att göra en ny blogg i brist på annat ;)Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0