Nuggets

Skulle steka nugget häromdagen. Glömde för en stund bort att jag stekte så när ja kom tillbaka var dom riktigt riktigt idiot svarta. Jag skulle smaka en å se om de var goda ändå men missa käfte å träffa läppen vilket ledde till att jag brände min läpp!  Gjorde svin ont. Så slängde alla nuggets.


NOO tiiime fore us

Sitter å diggar Broder Daniel. Kmr ihåg när man var 14 bast satt på matten med Idah Tilberg vi satt alltid å digga sådan i musik i min coola ny mp3 av märket jens by sweden som var sämst.

Jahap. Söndag idag. Det märks verkligen på ALLT att det är söndag. Maten man äter till middag. När man åker buss. Hela jävla dagen skriker söndag. Söndag är min absoluta hatdag finns ingen värre. Dock inte så farlig när man hade sommarlov och är heller inte lika farlig nu som när man gick i skolan. Men kommer aldrig tycka om söndag.
SÖNDAG KAN GO TO HELL OK?

Har på mig sånna där coola 3d gljjer på mej nu. Varför vet jag inte mest för att jag tror jag är cool kanske.

Varför kände jag mig bakis idag på jobbet när jag inte druckit en skvätt? är min kropp inställd på att vara bakis varje söndag och blir de även om man inte super? Hmm. Värt att forska i..hejdå suckers.. ha en dålig dag :)


Tråkigt

Har så sjukt tråkigt. Så extremt tråkigt väder med. Ja pyttsan allt är fan  i mej tråkigt idag.
Löning idag dock. De var kul. Ska dock inte ta del utan lönehelgen på korgen denna helg. Jobbhelg. Bäst att spara på hjärncellerna då. Jag känner att jag inte många har kvar. Känner att mitt huvud har tråkigt.


Bjuder på en massa totalt meningslösa bilder bara för att jag inte har något bättre för mej!!
Titta på bil.

 

Idag ska jag och pappa åka till Åtvidaberg och kolla på en bil. JAG VILL HA EN BIL! Pappa ska pruta fi fan va de ska prutas 1000 lapparna kommer bara rinna marken så slutar de mä att vi får den gratis :) Näää. Vi får se hur de blir mät. MEN JAG VILL HA EN BIL JÄVEL!!!!!!!!!

Så ja kan ta fanskapet.

Får se hure går.


hej svejs!

!

Tänker på min Jossevän som inte har de så lätt nu :(

.

Trött.
Sliten.
Rastlös.
Uttråkad.

Tju

Herrejisses vad tiden springer iväg. Är ju så man bli mörkrädd. Det är snart mitten på April! Kan inte trot. Snart är våren och sommaren över. Så nu måste man passa på att njuta!!!!!!!!!!!!!! Dock har inte vädret varit något perfekt njutar väder.

Nu ställer ni er kanske frågan? Vad har hänt i Josefine Engströms exklusiva liv de senaste dagarna?
Mja de ska ja då talaom... INTE ETT SKIT OK??  ELLER JO!!! Men de är för coola för att ens nämnas här... Tex som att provkörtbil, räjvat, träffat min pappas gamla barndomskompis söner som var heeelt random. Sjukt vare. MEn roligt :D hihi

hejdå

mjaiiooo

RSS 2.0