blub

eey Yo...


Min bästis visst e hon söt!! :D:D Pussss på dej jossebosselossoefjosse :D:D

Vart är min lille vän? Jag sitter ju här!

Det är min och Thinas ständiga fras när vi arbetar tillsammans. Varför? Kan jag tyvärr inte svara på någpt som bara ploppar ut ur våra munnar ;)

Jobbaa jobba jooobbaa heela helgeen lååång =D men de e bra!

Dock har jag ont i halsen och i öronen vilket inte är lika bra =/
Åkte vilse i Kisa idag med hur man nu lyckas med de?:S Hahahanär jag hade släppt av Thina hos Roberto fick jag för mej att ta en väg som jag trodde var närmre. Ack så fel de blev.  SÅ fick vända där det var 1 meter djupt snö så spann loss som fan med däcken. Fick be en gubbe putta på =D hihi nej nu överdrev jag visst lite. Behövde inte alls be en gubbe putta =D
På måndag är det Columbia för hela slanten som gäller. Spännande =Dtjarrrrå


Jobbaa

Ja fi fan. Jobba på hej och hå. Mycket danskar som vill ha chockoläääää.

Skoj att worka as med Thina ju ;)

Nu glor jag

imorgon jobba mktmktmktmktmk..
NAjs..


bye


Johan Glans!

Det finns en man i denna värld som man så jävla gärna skulle vilja vara polare med. Det är ... dang dang... Johan Glans :D:D Är man ledsen då går man inte på youtube å kollar på lite klipp, är man uttråkad då går man in på youtube och kollar lite klipp vill  man bara sysselsätta sig själv då går man bara in på youtube och kollar lite klipp. Det ultimata. Lätt att jag skulle kunna sitta i timmar och kolla på denna man. Kolla på Guldbagge galan av en anledning... JOHAN GLANS!! MIN GRANNE SER UT SOM HAN!!! wihuu. Fast dom är dock inte lika på andra sätt än utseendet. Nej nu är det inte så att jag på något sätt är kär i Johan. Han är ingen kille man skulle vilja ligga med. Men en kille man skulle vilja sitta å prata med över ett par bärs på krogen med, javisst:D Stämings höjaren nr 1 wihuu!! GO JOHAN!!


 


Hoola!

Vad har hänt denna onsdag? Hmm Jo jag har gått på stan. Shoppat lite smått och gått samt käka bufé på gingis ( vet icke hur de stavas ) gött som fän. Bara det att Josse och jag fick sitta slickat nära några pöjkar som var rätt störande så kunde inte diskutera Josses stora problem. Hon är väldigt lättmanipulativ. Men aja det får vi ta en anna dag. Spenderade även denna onsdag med att för sista gången i mitt liv gå till adecco och träffa min jobbcoach. Det kändes i hjärtat kan ja lova. Skönt som fan ;) hihihih..


Virrpanna!

Igår fick jag för mig att jag börja jobba vid halv 7 men. Men vi 6 panik ringer David och frågar vart fasen jag  var. Jag börja egentligen vid halv 6 så jag fick hoppa in i bilen å köra gasen i botten!!!!!
Sedan väl på jobbet häller jag fel förättsvin till 10 gäster. Gick bra för mig alltså. Skönt att jag är ledig idag ;)

I helgen var vi på pumpen för första gången i vårat liv, ( Josse å jag alltså). Det var en upplevelse!

wihu!

Igår tog jag körkort! fan vad duktig jag är :P

ikväll blire jobb 17-? imorron 7-15 :ORSS 2.0